GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Választhatsz fő kategóriáink közül. Itt látod azokat a csoportokat, ahogyan a termékeket elrendeztük, hogy könnyebben találhasd meg a keresett ékszereket. A főoldali ajánlatok között is böngészhetsz.

  1. A kiválasztott terméket helyezd a kosárba.
  2. Ellenőrizd a mennyiségeket.
  3. Ha rendelkezel kuponnal, itt válthatod be.
  4. A „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva jutsz a számlázási adatokhoz. Ha ettől eltérő címre, névre kéred a számlát, kattints az adatokat tartalmazó legördülő menüre, és itt válaszd ki az Új cím lehetőséget. Töltsd ki a mezőket, majd kattintsd a Tovább gombra.
  5. A következő képernyőn a szállítási adatokat állíthatod be. Alapértelmezettként a számlázási adatok jelennek meg, de a „Másik címre szállítás” gombra kattintva más címet is megadhatsz.
  6. Az utolsó képernyőn még ellenőrizheted a megrendelésed adatait. Ha módosítanál, kattints a bal oldalon megjelenő dobozok “Változtat” lehetőségére.
  7. Válaszd ki a szállítási módot!
  8. Válaszd ki a kívánt fizetési módot!
  9. A „Véglegesítés” gombra kattintva rendelésed véglegesíti, az bekerül a rendszerünkbe, hogy feldolgozhassuk.

Vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot! Ellenőrizd, hogy helyes email-címet adtál-e meg. Amennyiben igen, rendelésednek újbóli leadása előtt érdeklődj ügyfélszolgálati irodánkban e-mailen: info@beautybijou.hu

A rendeléseket minden nap délig dolgozzuk fel. Amennyiben minden rendelt termék van raktáron, a futár 3 munkanapon belül kézbesíti a csomagot.

A feladott rendelésekről pontos könyvelést vezetünk. Ha egy küldemény nem érkezik meg, a küldeményen szereplő vonalkódos azonosító alapján lehet megkeresni. Első lépésben kérjük, jelezd számunkra a problémát, hogy a szállítóval fel tudjuk venni a kapcsolatot.

A szállító futárai naponta 8 és 16 óra között szállítanak. Szállítási címként jelölj meg olyan címet (pl. munkahely), melyen biztosan elérhető vagy.

Igen. A rendeléseket minden munkanapon délig dolgozzuk fel. Eddig az időpontig jelezheted, ha indokolt esetben a rendeléseden módosítani kívánsz.

Az akciós kuponkód érvényességi idejét feltüntetjük. Kérjük, ellenőrizd érvényességét, valamint, hogy a kódot helyesen írtad-e be. Minden kuponkód csak egyszer váltható be! Azaz a bevásárlókosár mellett, pozitív egyenleg esetén megjelenik a levásárolható összeg. Ha mindezek után is problémád van, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@beautybijou.hu

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az azon megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre és a megrendelést töröljük. A sorozatos sikertelen kiszállítás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozzuk csak bankkártyás fizetésre vagy a vásárlásait töröljük.

Close Menu
×
×

Cart